Τηλ.::
Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited
Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited

Να απευθυνθεί! Απόδοση! Κατάπληξη!

Το παιχνίδι APA είναι η επιλογή σας!

Αρχική Σελίδα

Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4

Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited

Η ειρηνική Co. συμβούλων διασκέδασης παιχνίδι-Ασία APA, που περιορίστηκε βρέθηκε το 2011, τοποθετημένος σε Panyu, η guangzhou-μεγαλύτερη βιομηχανική περιοχή μηχανών παιχνιδιών της Κίνας. Τα παιχνίδια APA είναι εξειδικευμένα στο διεθνές εμπόριο της αλιείας των μηχανών παιχνιδιών. Έχουμε την ισχυρή ομάδα Ε&Α και την ιδιαίτερα-αποδοτική ομάδα μας ικανές να αναπτυχθούμε ένα νέο πρόγραμμα παιχνιδιών αλιείας σε περίπου 10 ημέρες. Προσαρμοσμένος καλωσορίζεται!

 

Πωλούμε όλα τα είδη παιχνιδιών αλιείας και εξαρτημάτων παιχνιδιών αλιείας. Όχι μόνο η εξάρτηση παιχνιδιών, αλλά και τα γραφεία, η πλήρης μηχανή, το πηδάλιο και άλλα μέρη.

 

Συνεργαζόμαστε με τους αξιόπιστους κατασκευαστές και τα προϊόντα πηγής σε στοχοθετημένη τιμή σας. Μας ελάτε σε επαφή με, θα βρείτε σίγουρα το σωστό παιχνίδι που θέλετε εδώ.

 

Εμπορευματοκιβώτια που φορτώνουν σε τελευταίους 3 μήνες:

Κίνα Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 0

 

Αποδείξεις DHL τελευταίων 3 μηνών:

Κίνα Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

Το παιχνίδι APA βρέθηκε το 2011. Τις πρώτες μέρες, είμαστε μόνο μικρή εμπορική επιχείρηση. Πωλήσαμε το παιχνίδι αλιείας fisrt στη Χαβάη το 2011. Και αναπτύξαμε Chellenge fisrt μας του αποκλειστικού Ποσειδώνα παιχνιδιών το 2012, και το παιχνίδι πωλείται καλά στη Νοτιοανατολική Ασία μέχρι τώρα. Από το 2012 μέχρι τώρα, έχουμε πωλήσει τις χιλιάδες αλιεύοντας τα παιχνίδια σε όλο τον κόσμο. Οι ΗΠΑ και η Νοτιοανατολική Ασία είναι η κύρια αγορά μας.

υπηρεσία της εταιρίας

Τι είναι πολιτική εξουσιοδότησης APA;

Τα παιχνίδια APA έχουν την περίοδο εξουσιοδότησης έτους Α1 από την ημερομηνία ναυτιλίας.
OEM/video τα παιχνίδια έχουν μια τριών μηνών περίοδο εξουσιοδότησης από την ημερομηνία ναυτιλίας. Παρακαλώ μεταφορτώστε την αποκήρυξη στις πολιτικές εξουσιοδότησής μας

 

Επιστροφές, επισκευές

Μπορούμε μόνο να εξετάσουμε τις επιστροφές εάν το μέρος αποδεικνύεται για να είναι ελαττωματικό ή εάν το λανθασμένο μέρος στέλνεται. Θα φανούμε καθόλου αιτήματα σε ανά περίπτωση βάση. Μας ελάτε σε επαφή με με τα πλήρη στοιχεία της αγοράς σας και θα σας βοηθήσουμε από εκεί. Εάν έχετε ένα μέρος που πρέπει να επισκευαστεί, να μας έρθει σε επαφή με πρώτα για έναν αύξοντα αριθμό.

 

Ποιο αγγελιαφόρο χρησιμοποιείτε για τη ναυτιλία;

DHL είναι ο προτιμημένος αγγελιαφόρος μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας ζητήσετε για να το στείλετε από τον προτιμημένο αγγελιαφόρο σας και εάν να έχοντας έναν απολογισμό με τους, παρέχετε ακριβώς σε μας τον αριθμό απολογισμού σας και θα χειριστούμε το υπόλοιπο. Για τις ογκώδεις και βαριές αποστολές, για να κερδίσουμε κόστος στη ναυτιλία, συμβουλεύουμε ότι μας έρχεστε σε επαφή με για άλλες μεθόδους ναυτιλίας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε απαιτήσεις σχετικά με να στείλετε παρακαλώ μας ενημερώστε όταν τοποθετείτε τη διαταγή σας.

Πού μπορώ να ελέγξω τη θέση και τις λεπτομέρειες διαταγής μου;

Μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή με τηλέφωνο ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να λάβετε την πιό πρόσφατη θέση διαταγής. Παρακαλώ περιλάβετε τον αριθμό αναφοράς τιμολογίων σας.

 

Πόσο καιρό θα πάρει για να λάβει τη διαταγή μου;

Ο χρόνος παράδοσης της διαταγής σας θα εξαρτηθεί κατά ένα μεγάλο μέρος από τη διαθεσιμότητα και τον τύπο στοιχείου που διατάζετε.
Κοινά μέρη: Μηχανές, σωληνοειδές, κουμπιά, φω'τα των οδηγήσεων/λαμπτήρες, αισθητήρες, ηλεκτρονόμος, σφύρα, σφαίρες, κ.λπ.
Αυτοί είναι κανονικά στο απόθεμα. Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, μπορούμε να στείλουμε τη διαταγή το συντομότερο δυνατό.
Σημείωση: Εάν το στοιχείο είναι έξω - - απόθεμα, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον αντιπρόσωπο πωλήσεών σας.
Μέρη που απαιτούν την πρόσθετη εργασία: I/O πίνακας, πίνακας ελέγχου μηχανών, amp πίνακας, κ.λπ.
Η χρονική ανοχή είναι περ. 1 εβδομάδα λόγω της πρόσθετης συγκολλώντας εργασίας που απαιτείται. Ο κύριος πίνακας (C8, V8, V9, V12) είναι κανονικά στο απόθεμα. Η χρονική ανοχή είναι 1-3 ημέρες για να προγραμματίσει το λογισμικό για το παιχνίδι που χρειάζεστε.
Ειδική διαταγή: Το Decals και Plexiglas/τα πλαστικά θα διαρκέσουν μέχρι 2 εβδομάδες στην αγορά από τον προμηθευτή εάν έξω - - απόθεμα. Για τις μηχανικές συνελεύσεις που αποτελούνται από πολλά μέρη και την εργασία συνελεύσεων, η διαδικασία θα μπορούσε να πάρει μέχρι 1 μήνα ή περισσότερους. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για να ελέγξετε για τη διαθεσιμότητα πρώτα.

 

Τι εάν είστε έξω - - απόθεμα;

Κάνουμε το καλύτερό μας για να κρατήσουμε το ικανοποιητικό απόθεμα για να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις αλλά εάν είμαστε ανίκανοι να εκπληρώσουμε τη διαταγή σας αμέσως θα σας συμβουλεψουμε οποιασδήποτε αναμενόμενης καθυστέρησης. Μπορείτε έπειτα να αποφασίσετε εάν για να περιμένει τη διαταγή σας ή τη διαταγή αργότερα.

 

Θέλω να αγοράσω ένα μέρος, πώς εγώ διατάζω;

Μας ελάτε σε επαφή με με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με το αίτημα μερών σας. Για να κερδίσετε χρόνο, παρακαλώ περιλάβετε τον πρότυπο αριθμό και την εικόνα του μέρους που χρειάζεστε. Για τις μηχανές και τους αισθητήρες, παρέχετε έναν πλήρη πρότυπο αριθμό (που ονομάζεται στο μέρος). Είναι σημαντικό να παρέχει ότι η τάση της μηχανής για να εξασφαλίσουμε επίσης παραδίδουμε το σωστό μέρος σε σας. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τι ψάχνετε στον ιστοχώρο μας, μας ελάτε σε επαφή με!

 

Τι εάν εγώ δεν παίρνει μια απάντηση από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας;

Η υπόσχεση παιχνιδιών APA απαντά όλα τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία σε 24 ώρες και το ποσοστό απάντησης 100%. Εάν δεν παίρνετε την απάντησή μας, μπορεί προκαλούμενος από το λάθος Διαδικτύου ή κάποιο πρόβλημα αποτυχίας παράδοσης. Κατόπιν μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με από τους ακόλουθους τρόπους:

Μας καλέστε: Το γραφείο μας τηλ.: 0086 20-31199936

Εάν στα Σαββατοκύριακα ή τις διακοπές, παρακαλώ καλέστε τη Jenny Peng (διευθυντής πωλήσεων): 0086 13926124090

Ή στείλετε το μήνυμα στα ακόλουθα apps:

WeChat: 008613926124090

WhatsApp: 008613926124090

 

Νέα πολιτική εξουσιοδότησης παιχνιδιών

Τα παιχνίδια APA έχουν την περίοδο εξουσιοδότησης έτους Α1 από την ημερομηνία ναυτιλίας

OEM/video τα παιχνίδια έχουν μια monthwarranty περίοδο 3 από την ημερομηνία ναυτιλίας.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

APA θα παράσχει μόνο ότι η εξουσιοδότηση στον πελάτη ηλεκτρονικών μερών (Π.χ. PCB, μηχανές, κ.λπ.) είναι αρμόδια για να πληρώσει όλες τις στέλνοντας δαπάνες που μπορούν να περιλάβουν τους τελωνειακούς δασμούς και τις επιβαρύνσεις εισαγωγής.

Οποιεσδήποτε ατέλειες στα νέα παιχνίδια ή τα μέρη πρέπει να αναφερθούν αμέσως στις πωλήσεις σας αντιπροσωπευτικές επάνω στην παραλαβή των παιχνιδιών.

Οποιεσδήποτε ατέλειες στα μέρη λαμβανόμενα πρέπει να αναφερθούν αμέσως στο τμήμα υπηρεσιών σας.

RMA επιστρέφει (επιστροφής έγκριση):

Όλα τα μέρη που επιστρέφονται στην ανάγκη APA να γεμιστεί μια μετέπειτα μορφή πώλησης.

Παρακαλώ μεταφορτώστε τη μετέπειτα μορφή πώλησης από τον ιστοχώρο μας ή ελάτε σε επαφή με τις πωλήσεις σας αντιπροσωπευτικές για να πάρετε μια μορφή.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι δαπάνες επισκευής μπορούν να ισχύσουν για ορισμένο από τα μέρη εξουσιοδότησης.

Αντικατάσταση προόδου:

Όλη η αντικατάσταση προόδου θα χρεωθεί. APA θα τιμολογήσει για την πλήρη τιμή του ναυτιλίας του μέρους. Επάνω στην επιστροφή του ελαττωματικού μέρους APA θα εκδώσει μια πίσω πλήρη πίστωση. Το ελαττωματικό προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε APA μέσα σε 30 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος αντικατάστασης προόδου για να αποφύγει χρέωση. Σε περίπτωση ο πελάτης αποτυγχάνει να επιστρέψει το ελαττωματικό προϊόν σε APA, ο πελάτης θα τιμολογηθεί για την αγορά του μέρους αντικατάστασης προόδου.

Ομάδα επιχείρησης

Πολύ τεχνική ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής, ο διευθυντής που χρησιμοποιείται για να εργαστεί στα κέντρα παιχνιδιών, και ξέρει ποιοι πελάτες και παίκτες χρειάζονται. Άλλοι είναι νέοι και ταλαντούχοι με περισσότερο από 6 έτη πρακτικής. Ακριβής QC ομάδα: ο διευθυντής πωλήσεων θα κάνει τη διπλή δοκιμή αφότου QC εξέτασε η ομάδα τα παιχνίδια.

 

Κίνα Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Video

ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Πολύ τεχνική ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής, ο διευθυντής που χρησιμοποιείται για να εργαστεί στα κέντρα παιχνιδιών, και ξέρει ποιοι πελάτες και παίκτες χρειάζονται. Άλλοι είναι νέοι και ταλαντούχοι με περισσότερο από 6 έτη πρακτικής. Ακριβής QC ομάδα: ο διευθυντής πωλήσεων θα κάνει τη διπλή δοκιμή αφότου QC εξέτασε η ομάδα τα παιχνίδια.

Κίνα Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited
Xinshuikeng, οδός Dalong, περιοχή Panyu, Guangzhou, 511450
Τηλ.::86--13926124090
Mobile Site Privacy Policy | Κίνα καλός ποιότητας αλιεύοντας arcade μηχανή προμηθευτής. © 2018 - 2022 fishingarcademachine.com. All Rights Reserved.